Złote, udekorowane solą przekąski o chrupiącej teksturze, bez glutenu.
SKŁADNIKI
skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), woda, mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska (4,2%), cukier trzcinowy*, łuska babki płesznik*, włókno bambusowe*, emulgator: lecytyna słonecznikowa, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, ekstrakt drożdżowy, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu, substancja glazurująca: wodorotlenek sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1543 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 8,7 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 68 g
W tym cukry: 6,5 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 1,8 g
Sól: 4,43 g
OPAKOWANIE
45 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.