Wczytuję dane...
INCOLA
O produkcie
Czytaj więcej
Realizacja zamówienia: 24 godziny
Wysyłka od: 12.00 PLN
Producent: INCOLA
Opis produktu

Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fast fooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarniku lub opiekaczu.

SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), zakwas (woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka gryczana), woda, błonnik z korzenia cykorii, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (produkty przemiału ryżu), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1254 kJ/292 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 56,5 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 1,2 g
Sól: 1,8 g

OPAKOWANIE

2 szt. / 190 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Opinie Klientów