Opis produktu
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać.
Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając.
Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1574 kJ / 370 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 92 g
w tym cukry - 92 g
Białko - 0,1 g
Sól - 0 g
OPAKOWANIE
40 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie Klientów
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...