Keto krem migdałowy smakuje wybornie rozsmarowany na świeżym pieczywie, tostach, naleśnikach i gofrach. Może służyć jako dodatek do deserów, wypieku ciasteczek, ciast i tortów. Może być także używany jako przekąska w ciągu dnia, np. z waflami ryżowymi. Dodany do koktajli owocowo-warzywnych podnosi ich walory smakowe, dodając również porcję białka i błonnika.
Opakowanie zawiera około 13 sugerowanych porcji produktu.
Rozwarstwienie się produktu jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
SKŁADNIKI
60% migdały, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz shea, tłuszcz kokosowy, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), lecytyna słonecznikowa
Produkt może zawierać gluten, sezam, orzeszki arachidowe, orzechy i produkty pochodne.
Zawiera substancję słodzącą: erytrytol.
Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.
OPAKOWANIE
330 g