Opis produktu
Dzięki tej mieszance od Celiko upieczesz bezglutenowy biszkopt, który (prawie:) zawsze się udaje.
Mieszanki do wypieku ciast marki Celiko to bezpieczny skład i wysokiej jakości składniki. Mieszanki powstają zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład bez zawartości czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1526 kJ/ 365 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 89 g
w tym cukry 32 g
Białko 0 g
Sól 0,01 g
OPAKOWANIE
200 g
ALERGENY
Może zawierać soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie Klientów
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...