Opis produktu
SKŁADNIKI
Mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 10/12 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1513 kJ / 357 kcal
Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 0,5 g
Błonnik - 1,2 g
Białko - 7,3 g
OPAKOWANIE
250 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie Klientów
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...