Dzięki tej mieszance od Celiko upieczesz bezglutenowe ciasteczka lub szybko przygotujesz spód-bazę do dowolnego ciasta
Mieszanki do wypieku ciast marki Celiko to bezpieczny skład i wysokiej jakości składniki. Mieszanki powstają zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład bez zawartości czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1526 kJ/ 362 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 89 g
w tym cukry 32 g
Białko 0 g
Sól 0,01 g
OPAKOWANIE
200 g
ALERGENY
Może zawierać soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.